Δυνατότητες

Πως λειτουργεί

Με το shortcuts online έχετε την απόλυτη διαχείριση της επιχείρησης σας, η εφαρμογή σας προσφέρει με τον πιο εύχρηστο τρόπο όλη την οργάνωση και τον έλεγχο που χρειάζεται το κομμωτήριο σας, ενώ αφήνει στον κομμωτή όλο το χρόνο για δημιουργία και όλα αυτά χωρίς καμία εγκατάσταση στον χώρο σας, χωρίς κανέναν περιορισμό σε αριθμό η τύπο συσκευών.

Αυθημερόν απο την έναρξη της συνεργασίας μας έχετε ολοκληρωμένο περιβάλλον για την επιχείρησή σας, με πρόσβαση σε όλες μας τις λειτουργίες.

Ραντεβού

Οργανώστε τα ραντεβού σας εύκολα, γρήγορα και με τάξη!

Κατά το κλείσιμο του ραντεβού από το τηλέφωνο, μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα της ημέρας και της διαθεσιμότητας των συνεργατών σας. Με την εύρεση του πελάτη, το Shortcuts online σας ενημερώνει για το ιστορικό του, που αποτελείται από τις υπηρεσίες που έχει κάνει, τις αγορές του σε προϊόντα και τους συνεργάτες σας που προτιμά.

Ταμείο

Το κλείσιμο της ημέρας είναι πλέον εύκολη υπόθεση!

Το Shortcuts online σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε ένα πλήρως ενημερωμένο ταμείο. Προσθέστε επιπλέον υπηρεσίες που έγιναν στον χώρο σας, προϊόντα που αγόρασε, προσφέρετε εκπτώσεις στους πελάτες σας, δηλώστε τον τρόπο πληρωμής και ενημερωθείτε για τις οικονομικές οφειλές κάθε πελάτη εύκολα και γρήγορα.

Στο Ταμείο μπορείτε επίσης να καταχωρείτε και τα έξοδά σας για να έχετε μια πλήρη εικόνα των οικονομικών της επιχείρησης.

Οι κινήσεις του Ταμείου ενημερώνουν αυτόματα την αποθήκη σας, την παραγωγικότητα των συνεργατών σας αλλά και το ιστορικό του πελάτη.

Έξοδα

Η εικόνα των εξόδων είναι εξίσου σημαντική γιατί έτσι προκύπτει η πραγματική κερδοφορία!

Για να έχετε την πραγματική και πλήρη εικόνα των οικονομικών της επιχείρησής σας, στο Shortcuts Online καταχωρείτε τα έξοδα της επιχείρησής σας, είτε αυτά είναι πάγια (ενοίκιο, μισθοί συνεργατών) είτε έκτακτα (super market, κεράσματα).

Το Shortcuts Online σας ομαδοποιεί τα έξοδα σας (λειτουργικά, μισθοδοσιά, προϊόντα κτλ) έτσι ώστε να μπορείτε να εντοπίζετε εύκολα και γρήγορα από που μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αξιολόγηση πελατών

Το Shortcuts Online δίνει στους πελάτες σας τη δυνατότητα μέσα απο ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, λίγες μέρες μετά την επίσκεψή τους στον χώρο σας, να αξιολογήσουν την εμπειρία τους.

Μια θετική αξιολόγηση πελάτη σε ένα κομμωτήριο συνήθως αντικατοπτρίζει την ικανοποίησή του με την εμπειρία που έζησε στο κομμωτήριο.

Η φιλικότητα, η ευγένεια και η επαγγελματική συμπεριφορά του προσωπικού μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εμπειρία του πελάτη. Η γενική αισθητική και η ατμόσφαιρα του κομμωτηρίου μπορεί να παίξουν ρόλο στην αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης του πελάτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του. Η σχέση ποιότητας-τιμής μπορεί επίσης να είναι ένα σημαντικό κριτήριο για τους πελάτες.

Μέσα από τη βαθμολογία κάθε ερώτησης (αξιολόγηση εξυπηρέτησης ραντεβού, συνεργάτη, αποτελέσματος) μπορείτε να εντοπίσετε νωρίς κάποιες αστοχίες στην εξυπηρέτησή σας αλλά και να επιβραβεύσετε τους συνεργάτες σας ανάλογα με τη βαθμολογία.

Διαχείριση Πελατών

Κάθε πελάτης θέλει να αισθάνεται ξεχωριστός.

Με το Shortcuts online αυτό είναι πολύ απλό!

Εισάγετε τα στοιχεία των πελατών σας, συμπληρώστε για αυτούς ερωτηματολόγια για να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες τους και κρατήστε σημειώσεις για τις προτιμήσεις τους και τις συμβουλές που τους παρέχετε. Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να τα συμβουλεύεστε απο πολλές οθόνες αλλά και να επιλέξετε εσείς ποιοι από τους συνεργάτες σας θέλετε να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να τις βρίσκετε εύκολα αλλά και να τις ανανεώνετε γρήγορα.

Υπηρεσίες

Ομαδοποιήστε τις υπηρεσίες, καθορίστε τη διάρκεια και το κόστος τους και αναθέστε τις σε συγκεκριμένους συνεργάτες.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες των υπηρεσιών έχετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό όχι μόνο την καλύτερη διαχείριση των ραντεβού αλλά και τον έλεγχο της αποδοτικότητας του κάθε συνεργάτη.

Και φυσικά την ανάλυση των υπηρεσιών που σας αποφέρουν τα περισσότερα κέρδη.

Προϊόντα  – Απογραφή

Το Shortcuts σας βοηθάει να διαχειρίζεστε την αποθήκη σας με ακρίβεια και με το barcode scanner οι παραγγελίες είναι πολύ εύκολη υπόθεση!

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα διαθέσιμα τεμάχια της αποθήκη σας, τις τιμές αγοράς και πώλησής τους, καθώς επίσης να κάνετε τις παραγγελίες με τα προϊόντα που στην πραγματικότητα χρειάζεστε.

Έχετε τη δυνατότητα ανα πάσα στιγμή να γνωρίζετε το απόθεμα της επιχείρησής σας και της αξίας τους. Η ενημέρωση της αποθήκης με τα προϊόντα που έχουν πουληθεί και με αυτά που έχετε χρησιμοποιήσει σε υπηρεσίες, γίνεται αυτόματα.

Συνεργάτες

Το Shortcuts Online σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα ωράρια, τις μισθοδοσίες και τα bonus των συνεργατών σας εύκολα και γρήγορα.

Με αποτέλεσμα να προγραμματίζετε τους χρόνους και να αξιοποιείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του κάθε συνεργάτη σας. Το πρόγραμμα ανταμοιβής συνεργατών θα αυξήσει την αποδοτικότητά τους.

Στατιστικά Reports

Το Shortcuts Online περιλαμβάνει πολλά χρήσιμα reports έτσι ώστε να έχετε άμεσα τη συνολική εικόνα της επιχείρησής σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναλύσετε τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε πελάτες, υπηρεσίες και προϊόντα, σε επισκέψεις, συνεργάτες και σε οποιαδήποτε άλλη οικονομική δραστηριότητα.

Μέσω των στατιστικών σας δίνεται η δυνατότητα να εξετάσετε σημεία της επιχείρησής σας που χρειάζονται ενίσχυση αλλά και να εντοπίσετε τα δυνατά σας σημεία για να τα αναδείξετε!

Συγκρίσεις περιόδων για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για την εικόνα της επιχείρησης και την πορεία της στο χρόνο που δίνουν τη δυνατότητα για την έγκαιρη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την εξέλιξη και την κερδοφορία της!

dinatotites-reports-01
dinatotites-reports-02

Marketing

Το Marketing του Shortcuts online σας επιτρέπει να ομαδοποιείτε στρατηγικά τους πελάτες σας και να προωθείτε τις ενέργειές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας!

Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τους πελάτες σας, ανάλογα με τα χρήματα που ξοδεύουν (σε προϊόντα και υπηρεσίες) ή τις επισκέψεις τους.

Προωθείστε τις υπηρεσίες σας, κάντε προσφορές σε συγκεκριμένους πελάτες προκειμένου να νιώσουν ξεχωριστοί.

Το Shortcuts onilne επιβραβεύει την επίσκεψη του κάθε πελάτη επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε το πελατολόγιο σας στενότερα. Ανταμείψτε τους καλούς πελάτες σας και δώστε κίνητρα στους μη τακτικούς να σας επισκέπτονται συχνότερα.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα που έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των πελατών. Τα στοιχεία αυτά θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προωθείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που θέλετε ενώ παράλληλα οι πελάτες σας αισθάνονται οτι πραγματικά ενδιαφέρεστε για τις δικές τους προτιμήσεις.

dinatotites-marketing-01
dinatotites-marketing

SMS

Το SMS είναι ένα απο τα πιο διαδεδομένα εργαλεία για την επικοινωνία πελατών και επιχειρήσεων. Δίνει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε τα ραντεβού σας, να ευχηθείτε στους πελάτες σας και να τους ενημερώνετε για τις προσφορές σας. Μπορείτε λοιπόν εύκολα, γρήγορα και άμεσα να στέλεντε προσωποιημένα sms, ώστε να κρατατε συνεχή επικοινωνία. Πρόκειται για ένα δυναμικό και σύγχρονο εργαλείο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

dinatotites-sms-01-n-1
dinatotites-sms-02-n-1
dinatotites-sms-03-n-1

Ασφάλεια

Οι πληροφορίες που αφορούν στη διαχείριση του κομμωτηρίου σας είναι η «καρδιά» της επιχείρησής σας.
Απόλυτη ασφάλεια των στοιχείων σας, αφού κανείς άλλος εκτός από εσάς και τους συνεργάτες σας δε μπορεί έχει πρόσβαση.

dinatotites-asfaleia

Το Shortcuts Online διασφαλίζει το απόρρητο των πληροφοριών και αποκλείει τη διαρροή τους σε άτομα που ενδεχομένως θα επιχειρήσουν να τις εκμεταλλευτούν.
Επιπλέον, το Shortcuts παρέχει διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας, έτσι ώστε να ορίσετε εσείς τι θα βλέπει ο κάθε συνεργάτης. Πιο συγκεκριμένα, ενω όλοι οι συνεργάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ατζέντα προκειμένου να δούν τα προγραμματισμένα ραντεβού, αντιθέτως ευαίσθητες πληροφορίες όπως οι μισθοδοσίες και τα έσοδα της επιχείρησης θα είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένα άτομα.

Μείνετε ήσυχοι, οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς!